Двійнята Ліза та Гаррі Галкіни не можуть поділити Аллу Пугачову: не вистачає материнського тепла

Гаррі та Ліза вперше за довгий час засвітилися за розвагами у компанії мами.

Роки йдуть, а Максим Галкін продовжує ділитися найщасливішими моментами свого життя з користувачами мережі. Найчастіше всього у його відео з’являються його діти Гаррі та Ліза. Але нещодавно, там з’явилася і його кохана Алла Борисівна, яка зазвичай соромиться навіть подати голос.

Вихідні у компанії зіркових батьків

Скріншоти сторінки Максима Галкіна.

В одній з останніх сторіз особистого мікроблогу артиста Максима Галкіна на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явилися ролики за участю його дітей. Примітно, що оператором стала дружина знаменитості.

Алла Борисівна записала, як Гаррі вирішив затупити цвяхи на своїй полиці для одягу. Хлопчик взяв необхідні інструменти, надів захисні окуляри і рукавички, а потім взявся за справу.

“Ось тут я закручував полку, щоб вішати одяг. Ось сюди, на цей гачок я буду вішати одяг. І тут в прямому сенсі почали виходити цвяхи, я тепер їх затуплюю”, – зазначив Гаррі.

Пугачова похвалила сина, а потім перевела камеру на танцюючу Лізу. Дівчинка привернула увагу мами гучними звуками. Вона співала і кривлялася, чим викликала сміх у Алли Борисівни. Коли Гаррі побачив, що мама знімає не його старання, а концерт сестрички, хлопчик не витримав:

“А мене не зняла!”

Дружина пародиста виправдалася перед Гаррі, переконавши його в збережених з його участю кадрах.

Іноді користувачам мережі здається, що між двійнятами та їхню зірковою мамою більш холодні стосунки, ніж з Максимом Галкіним. Втім, це відео навпаки доводить той факт, що діти прагнуть отримати увагу Примадонни і її похвалу.

Схожі статті