Настя Каменських народить дівчинку: вагітна співачка скоро подарує Потапу другу дитину? “Буде донька”

Настя Каменських схвилювала мережу черговою порцією провокаційних фотографій.

Колись самою великою мрією фанатів Насті Каменських та Потапа було їхнє весілля. Це здавалося неможливим та чимось на межі з фантастикою. Втім у 2019 році колишньому дуету, а нині подружжю, вдалося шокувати публіку фотографіями з власного весілля.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

З тих пір пройшло 2 роки, і тепер у шанувальників творчості Насті Каменських є інша мрія — побачити первістка пари.

Дитина Насті Каменських і Потапа

Воно й не дивно, адже Настя Каменських — приваблива жінка з неймовірною генетикою, а Потап — улюбленець багатьох жінок. Навіть сама співачка прекрасно розуміє бажання фанатів побачити, що ж вийдеш з цього тандему, але на превеликий жаль, усі ці роки вона не стала матір’ю.

На відміну від інших зірок, вона не свариться і не скаржиться на те, що люди бажають побачити її у ролі мами. Вона притримується думки, що треба миритися з долею та волею Господа.

Однак, останнім часом мережа просто вибухає від новин про те, що Настя Каменських вагітна. Досвід підказує, що подібні плітки не виникають на пустому місці. Такі речі відбувалися вже з безліччю знаменитостей, які були оточені плітками про цікаве положення і згодом їм таки доводилося зізнаватися у цьому.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка породила нову порцію пліток про її стан.

Коментар під фотографією Насті Каменських.

У коментарях під фотографією, на якій Настя Каменських постала у зеленій сукні можна знайти безліч коментарів про те, що вона знаходиться у положенні або скарги підписників, які вже бажають побачити її мамою. Деякі навіть предрікли стать майбутньої дитини.

Схожі статті