Олександр Еллерт не має почуттів до Ксенії Мішиної і діє лише на публіку: “У нас так в контракті написано”

Олександр Еллерт зробив провокаційну заяву і схвилював фанатів.

Стосунки Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної продовжують розвиватися. Молоді люди так само привертають увагу до свого роману і досі чують у свою адресу звинувачення у тому, що їхнє кохання — лише піар.

Обіцяне тату

Не так давно Олександр пожартував над мережою, опублікувавши фотографію чужих татуювань і сказав що, що це їхні з Ксенією обіцяні тату. Це було зображення чайного пакетику та чашки.

Безліч користувачів, так і не зрозуміли, що це був лише жарт. Але на цей раз пара вирішила поставитися до своєї обіцянки серйозно і зробила парне татуювання на ногах: у Ксенії червоне сердечко, а у Олександра — чорне.

Публікація породила багато суперечок: деякі були невдоволені тим фактом, що Олександр зробив нібито дівчаче тату, інші були вражені тим фактом, що гуморист поголив ногу. А деякі взагалі вирішили, що це лише чергова порція піару. На що Олександр Еллерт відповів, що в них так в контракті написано.

Скріншот коментаря Олександра Арта під власну публікацію

Скоріш за все, це був авторський жарт від Олександра. Втім не варто забувати, що у кожному жарті є доля правди і ніхто не застрахований від того, що шоумен вирішив просто зробити саркастичне зауваження.

А далі стає цікавіше: Григорій Решетник під цією публікацією зробив натяк на майбутнє весілля.

Нагадуємо, що близько місяця тому Олександр та Ксенія Мішина стали причиною пліток про те, що пара розсталася. Акторка вирішила відписатися від коханого та видалити усі спільні фотографії з ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Пояснень публіка так і не отримала, але одне ясно точно — Ксенія та Олександр разом і розривати стосунки не збираються.

Схожі статті