Костянтин Меладзе вперше вивів у світ свого сина з аутизмом: як виглядає хлопчик, якого приховували від ЗМІ

Костянтин Меладзе до Віри Брежнєвої мав вже шлюб. У співака народився син з аутизмом, якого тривалий час не показували публіці.

Костянтин Меладзе ще по молодості одружився з яскравою білявкою Яною Сумм. Жінка була не просто моделлю, вона була учасницею “Міс Україна-1992”. Красуня одразу закохалася у продюсера й у 1994 році пара відгуляла весілля.

Костянтин Меладзе та Яна Сумм з дітьми

Пара, попри сімейне життя активно відвідувала світські заходи, ходила на концерти. Здавалося, що у цій родині була цілковита гармонія. Та все різко змінилося у 2005 році, коли на світ з’явився маленький Валеріан Костянтинович.

Спершу ніхто не розумів, чому колись жвавий малюк перестав бути соціальним і замкнувся у собі. Хлопчику було лише 2,5 роки, коли лікарі діагностували аутичний розлад.

Як виглядає син Костянтина Меладзе зараз?

Інстаграм-журнал про зірок “Spletnik_tv” показав, як виріс Валеріан.

Син Валерія Меладзе

Зараз хлопцю 13 років. Він росте симпатичним юнаком. Соціальні навички у нього відновилися, але з мовою ж поки складнощі.

Його реабілітацією займається мама. Яку участь бере тут Костянтин – невідомо. Проте, його колишня дружина зізнавалася в інтерв’ю, що чоловік своїх дітей любить і назвати його поганим батьком – неможливо.

Віра Брежнєва теми виховання чи зустрічей з сином свого обранця не торкається. У зірки є власна дитина, про яку співачка піклується.

Маленький же Валеріан завдяки зусиллям мами зміг навіть знайти собі друга та проводити з ним дозвілля. Лікарі вражені прогресом сина Костянтина Меладзе.

 

Схожі статті