Колишня дружина Потапа Ірина Горова почала новий етап у своєму житті і зізналася, що вже закохалась

Ірина Горова розповіла про новий досвід та показала, що життя тільки починається.

Колишня дружина Потапа, креативний директор його лейблу “MOZGI Entertainment”  Ірина Горова продовжує жити далі після того, як він покинув її заради партнерки по сцені Насті Каменських.

Життя продовжується

Ірина Горова, не дивлячись на свою харизму та балакучість, завжди залишалася таємницею для журналістів, які ніколи не могли витягнути з неї жодної сенсації. Навіть коли Потап запалював з Настею Каменських у Мексиці, дружина, знаючи про його роман, ані слова не сказала представникам ЗМІ. І навіть після розлучення, вона тримала усе у секреті, і настільки майстерно, що навіть найавторитетніші видання, не могли запідозрити, що ж відбувається у них під носом.

Ірина Горова
Ірина Горова

Можливо, кохання між Олексієм Потапенко та Іриною Горовою закінчилося, але дружба живе досі.

Знову випускниця

Нещодавно колишня дружина Потапа повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що стала випускницею бізнес-школи.

У дописі до фотографій, вона розповіла, який досвід їй принесло навчання, і що завдяки цій школі, вона знову закохалася в Україну. На церемонію випуску до неї прийшла і старша донька Наталя, і молодший син, який народився у шлюбі з Олексієм Потапенко, Андрій. Ірина зараз здається абсолютно щасливою.

Нагадуємо, що нещодавно Ірина Горова зізналася, що пішла у політику. Знаменитість сфотографувалася у діловитій позі та розповіла про перші справи, які встигла зробити на новій посаді. Чи знайшла Ірина Горова заміну колишньому чоловікові Потапу — невідомо, але вона точно закохана у свою роботу та проекти. Що не може не захоплювати.

Схожі статті