Секрет Людмили Барбір: чия кров тече у венах ведучої та що пов’язує її з Сенічкіним, крім дружби і роботи

Людмила Барбір розповіла дуже цікаві речі журналістам. Чия кров тече у її венах та що в неї спільного з Русланом Сенічкіним?

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін є давніми друзями. Про це знає увесь шоу-бізнес. І не дивлячись на те, що вони бездоганно виглядають разом, Людмила та Руслан – не пара. Разом вони багато подорожують, працюють, снідають, вечеряють, разом гуляють і разом займаються цікавими їм справами. Але виявилося, що і це не все, що пов’язує їх. Нещодавно Людмила Барбір розсекретила, яке заняття ще зблизило їх з Русланом, а також поділилася новиною про те, що дізналася, яка кров тече у її венах.

Що пов’язує Руслана Синічкіна та Людмилу Барбір?

Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін

Справа в тому, що Людмила Барбір на прикладі свого близького друга Руслана вирішила зробити ДНК-тест і з’ясувати, як аж кров тече у її винах. Дослідження робили в США.

“Крім нашої гуцульської, європейської крові, в етнічному складі моєї ДНК є кілька відсотків з Уельсу, Шотландії, Ірландії і Японії, а також євреїв Ашкеназі. Дізнавшись про це, мені тепер хочеться більш детально розібратися в моє походження, тому я звернулася до історика, який досліджує архівні документи”, – поділилася Людмила Барбір.

Варто відмітити, що результати Руслана також вражають. Сенічкін виявився брюнетом неспроста: у телеведучого тече кров турецьких ханів і прибалтів. Що, судячи з його зовнішності, дуже відчутно. Але і сама Людмила Барбір мала походить на чистокровну слов’янку. Тепер зіркові друзі зайняті тим, що досліджують своє генеалогічне дерево та працюють з істориками у спробах з’ясувати, хто ж їхні пращури.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.