Влад Яма показав свого батька, якому виповнилося 73 роки: ось як хореограф виглядатиме в старості (ФОТО)

Відомий український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився в мережі фотографією свого батька-іменинника.

29 червня 2021-го Микола Петрович Яма відсвяткував 73-й день народження, з чим його зворушливо привітав знаменитий син. Так, Влад опублікував у себе в Інстаграмі знімок, на якому зображений його тато, тримаючий величезний кавун на руках:

“Папуль, з днем ​​народження! Не забувай, що ти – мій кумир! Давай бодрячком і, як онук побажав, потіш нас мінімум до 999 років! І щоб все було чітко, як цей кавун у твоєму виконанні! Любимо тебе!”, – підписав фото танцюрист.

Підписники Ями тут же приєдналися до поздоровлень, побажавши імениннику довгих років життя і не тільки:

  • “Нехай батько буде здоровим, радісним і щасливим завжди”;
  • “Вітаю вашого прекрасного батька! Нехай ще багато років радує вашу і свою сім’ю! Нехай Господь дарує йому многая і благая літа”;
  • “Вам є чим пишатися! Живіть довго і радійте досягненням вашого сина і онука!”;
  • “Дякуємо за такого талановитого сина!”;
  • “Це що, лисий кавун?”, – пишуть коментатори.
Влад Яма з батьками
Влад Яма з батьками

Батьки Влада Ями, Любов Миколаївна та Микола Петрович, живуть в Запоріжжі, де виріс і він сам, а ось коли хореограф вперше замислився про переїзд до Києва, його мама дуже переймалася і плакала. Жінка боялася, що столиця змінить її хлопчика. Так і сталося. За рік життя у Києві Влад обзавівся лисиною, про яку дуже довго наважувався розповісти батькам:

“Спочатку я казав, що зробив коротку зачіску. Потім, що дуже коротко підстригли”, – казав Яма в інтерв’ю.

Влад Яма
Влад Яма

Лисим сина Любов Миколаївна прийняла після того, як незнайомий хлопчик у перукарні попросив зробити йому зачіску як у Влада Ями. Тоді все стало зрозуміло.

Схожі статті