Де раніше жила Камалія ще до того, як Захур перевіз її у золотий палац: минуле співачки, немов у Попелюшки

Камалію називають найбагатшою співачкою. Та її життя не завжди було неймовірно багатим. Дізнайтеся, яким було минуле артистки.

Камалія. Героїня цього матеріалу живе у справжньому палаці, їздить на найкращих машинах, віддала дітей на кінний спорт та звикла собі ні в чому не відмовляти. При цьому, співачка не кичиться статками чи статусом.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Артистка багато працювала на сцені, аби влаштувати гарне життя, а об’єднавши сили з коханим Захуром здобула статус найбагатшої співачки.

Яким було минуле Камалії?

Артистка все дитинство та юність носила ім’я Наталія Шмаренкова. Народилася у родині військового та працівниці їдальні. Про життя до слави і популярності говорить рідко і неохоче. Каже, що родина була, як у всіх. Щоправда, батьки з дитинства прищеплювали любов Камалії до спорту та музики.

Навчалася майбутня зірка у звичайній школі. Єдине, що відрізняло її від інших дітей з робітничих родин – це талант. Родина плекала схильність до співів дівчини з дитинства. Її відправляли і на хореографічні гуртки, і на музичні конкурси.

Архівне фото Камалії – юна красуня.

На своїх ранніх фото Наталія не має професійної укладки, а весь її арсенал косметики складався з туші та простецької блідої помади. Через проблеми з характером батька, юна співачка інколи навіть і не ночувала вдома.

Навіть коли вона вийшла заміж перший час продовжували жити дуже скромно: Камалія розповідала, що її окреме житло нагадувало офіс – ютилася в однокімнатній квартирі.

Згодом, коли до неї прийшла слава і популярність матеріальний стан змінився.

Схожі статті