Катя Осадча показала себе в юності: колись була тоненькою як берізка моделлю, а зараз роздулася як кулька

Катя Осадча зараз є однією з найвідоміших українських телеведучих, але мало хто знає про її модельне минуле.

В юності Катя Осадча серйозно займалася моделінгом. Своєю блискучою ходою вона підкорювала закордонні подіуми та іменитих фотографів, в чому їй допомагали високий зріст і модельні параметри. Тепер же про роботу моделлю у зірки залишилися одні лише спогади.

У давньому інтерв’ю героїня нашої сьогоднішньої статті розповідала, що на той момент в свої 15 років за три місяці могла заробити до 30 тисяч у.о., проте складність цього бізнесу полягає в тому, на що ти ніяк вплинути не можеш, як вважає ведуча “Світського життя”:

“Все залежить від зовнішності і більше ні від чого. Чим більше замовників звернуть на тебе увагу, тим активніше і продуктивніше піде робота”.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Але приємні спогади про минуле життя у Катерини все ж залишилися. Як правило, у вигляді фотографій, якими вона час від часу ділиться в соціальних мережах.

Наразі на її Інстаграм підписані вже більше півтора мільйона фоловерів, які з задоволенням спостерігають за улюбленою зіркою. Особливо шанувальникам сподобався кадр більш ніж 20-річної давності, зроблений в рамках одного з перших показів Українського тижня моди.

Катя Осадча в юності
Катя Осадча в юності

На знімку Осадча одночасно і схожа, і не схожа на себе, адже зараз її форми дещо округлилися – телеведуча та її чоловік Юрій Горбунов чекають на дитину. Для вагітної Каті це буде третій спадкоємець, а для шоумена другий. Стать, ім’я та дату пологів майбутнього малюка щасливі батьки не розсекречують.

Катя Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча і Юрій Горбунов
Третя вагітність Каті Осадчої
Третя вагітність Каті Осадчої

Втім, дивлячись на архівне фото, не можна не відзначити, що з тих пір змінилася тільки фігура знаменитості, а ось обличчя залишилося все таким же моложавим, хоча їй вже 37.

Схожі статті