Співачка МакSим 2 тиждень у комі: стало відомо, що насправді діагностували зірці та яку нову хворобу знайшли

18 червня МакSим опинилася у комі. Лікарі вирішили піти на відчайдушний крок, аби врятувати життя зірці. Зараз з'явилися нові подробиці її стану.

МакSим. Героїня цього матеріалу відчайдушно бореться разом з близькими за своє життя. Марина, таке справжнє ім’я зірки, вже 15 червня вибачалася перед своїми слухачами, що зможе найближчим часом провести концерт.

МакSим
МакSим

Менеджерка артистки підтвердила факт госпіталізації. Виявляється, що у співачки знайшли пневмонію. Спершу лікарі запідозрили наявність коронавірусу в організму, але тести були негативними.

Та вже сьогодні, 1 липня, блогер Anton S у новому репортажі поділився інсайдерською інформацією. Виявляється, що співачка таки контактувала з ковід-хворими. Та це ще не все. У неї запідозрили ще одне захворювання – цироз печінки.

Блогер заявляє, що артистка перші дні, коли занедужала, займалася самолікуванням. Зірка навіть не могла подумати, що у неї через деяких час буквально почнуть відмовляти легені.

Офіційні представники Марини не відповідають на питання

Менеджерка артистки, Маргарита Соколова, 29 червня заявила у своєму Інстаграм-профілі, що на неї сиплеться велика кількість запитань стосовно хворої співачки. При цьому, сама жінка також занедужала та перебуває у лікарні:

“Хочу нагадати що я потрапила в лікарню на наст.день після Марини. Я дуже слабка. Мені важко і фізично і морально”, – написала Маргарита.

Жінка попросила періоду “тиші” у всіх небайдужих та зазначила, що вся інформація знаходиться у піар-менеджерки Максимової. Своєю чергою відповідальна за зв’язки з громадськістю не зробила ще жодної заяви.

Схожі статті