Максим Галкін публічно встав на одне коліно перед іншим чоловіком після того, як залишив Пугачову та двійнят

Максим Галкін дуже здивував мережу витівкою у власній програмі.

Пародист та телеведучий в одній особі Максим Галкін був змушений вибачитися перед 15-річним співаком Іваном Дмитрієнко та встав на коліна. Це сталося на зйомках шоу “Музикаліті”.

Чому Галкін встав на коліна перед Іваном Дмитрієнко?

Героями нового випуску стали відомий співак Сосо Павліашвілі та молодий блогер Ваня Дмитрієнко. Гості Галкіна відразу знайшли спільну мову, і в якийсь момент Дмитрієнко вирішив скористатися паузою і поділитися з Павліашвілі спогадом про один епізод, який трапився в іншому випуску “Музикаліті”.

“Розповім вам один випадок, дядько Сосо. Нещодавно дивлюся тут випуск “Музикаліті”, значить. І там грає “Венера-Юпітер. А нагадати вам, Максим, що ви сказали про цей великий хіт?”, – запитав молодий співак.

Галкін на мить задумався, а потім опустився перед Дмитрієнко на коліна.

“Прости, синочку! Я не хотів тебе образити. А що я сказав?”, – поцікавився Галкін.

Ваня Дмитрієнко явно здивувався вчинку телеведучого і спробував згладити ситуацію, пояснивши, що Галкін в той момент нічого не сказав про “Венеру-Юпітер”. Так блогер просто вирішив перевірити Максима, раптом він щось говорив про його пісні, а ті слова вирізали з випуску на етапі монтажу.

“Даремно принижувався!”, – розчаровано зауважив Галкін, піднявся і обтрусив коліна.

Раніше повідомлялося, що Максим Галкін залишив родину та поїхав у Європу по роботі. Поки Максим Галкін насолоджувався пейзажами Хорватії, Алла Пугачова та двійнята смиренно чекали на нього вдома.

Схожі статті