Тіна Кароль відповіла на питання: “Де Дан Балан?”. Як склалися стосунки зірок після розсекречення роману?

Роман Тіни Кароль та Дана Балана викрив продюсер шоу "Голос країни".

Історія Тіни Кароль та Дана Балана розпочалася на зйомках проекту “Голос країни” у 2020 році. Тоді молдавський мачо вподобав нашу поп-діву і прихильники раз у раз дивилися, як розвиваються стосунки музикантів на зйомках.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Згодом, коли завершився навіть 11 сезон співочого шоу, продюсер Володимир Заводюк розповів, що спочатку організаторами так і задумувалася історія про стосунки тренерів на проекті. Та через деякий час симпатія і дійсно виникла між зірками.

Продюсер “Голосу країни” розповів про створення легенди

Тіна і Дан також пояснювали своїм прихильникам, що між ними і дійсно виникла симпатія.

Сидимо вдома, робимо дітей

Під час локдауну 2020 Тіна Кароль і Дан Балан записали кілька дуетних композицій. Сама ж співачка в інтерв’ю Каті Осадчій розповідала, щоб уникнути захворювання слід максимально уникати відвідування публічних місць.

“Сидимо вдома, робимо дітей”, – жартома сказала Тіна.

Тіна Кароль у програмі “Світське життя”

Та попри співпрацю, спільні треки, Тіна відмовляється говорити про Дана Балана. На ресурсі “Патреон” співачка дала інтерв’ю, де на питання про екс-тренера “Голосу країни” взагалі не схотіла давати відповідь і переключила увагу інтерв’юера на іншу тему.

Тіна Кароль

Зараз про співака артистка навіть і не згадує. Сам Дан Балан взяв паузу у соціальних мережах – не публікує новин про своє життя. Лише зрідка виступає на закритих концертах.

Схожі статті