Катерина Репяхова без сорому знімає, як годує новонародженого сина: Віктор Павлік не проти таких одкровень

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка зовсім недавно стала мамою, не соромиться показувати підписникам навіть найпотаємніші моменти життя.

Відомий український артист Віктор Павлік одружений на блогерці Катерині Репяховій, яка також є його концертним директором. До неї він пішов від третьої дружини Лариси Созаєвой після 25 років у шлюбі. Екс-пара поховала єдиного спільного сина Павла. Він пішов з життя молодим хлопцем через важку хворобу – не зміг перемогти рак, хоча старався з усіх сил.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та їх сином Павло

Горе в сім’ї Павліка сталося всього через три місяці після одруження з Репяховою. А цього літа він в четвертий раз став батьком – Катерина народила хлопчика Мішу. Оскільки молода матуся дуже активна в соціальних мережах, то шанувальники вже встигли вивчити, як проходять їхні будні та вихідні в новому статусі.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова у пологовому будинку

На цей раз дружина співака показала, як годує новонародженого синочка грудьми. У кадрі Катерина в спеціальному сарафані для годуючих мам сиділа в автомобілі і в процесі розповіла, що іноді годівля може займати до двох годин.

Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової
Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової

Оскільки для Репяхової це первісток, вона трохи занепокоїлася через це, але фоловери її переконали, що все нормально – не лише вони одні такі.

Примітно, що стать та ім’я дитини подружжя розсекретило ще задовго до народження малюка. Михайлом Катерина мріяла назвати сина ще з дитинства, і ось нарешті її мрія втілилася в реальність. Віктору Франковичу ім’я сподобалося, тому він не став заперечувати.

Пропонуємо також познайомитися з історією кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової в наступному відео:

Схожі статті