Тіна Кароль розповіла, які насправді були у неї стосунки з Євгеном Огіром та як до неї ставилася свекруха

Тіна Кароль завжди згадує Євгена Огіра теплими словами та зазначає, як сильно сумує за ним. Втім, їхнє життя не завжди було схожим на казку.

Тіна Кароль зустріла своє кохання випадково. Вона пішла від свого продюсера Олега Чорного, який гальмував її кар’єру до Євгена Огіра. Згодом чоловік почав проявляти до співачки не тільки робочу цікавість.

У 2008 році пара вирішила відсвяткувати весілля та обвінчатися. За рік народили сина – Веніаміна.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

У 2013 році Тіна овдовіла. Її кохання до Євгена стало лейтмотивом всієї творчості та життя. Вона досі відзначає пам’ятні дати, як-от весілля чи вінчання. Проте, насправді її шлюб був не ідеальним на 100%.

Хотіли розлучитися

Буквально за рік до смерті Євгена Огіра, Тіна Кароль в інтерв’ю зізнавалася, що у них з коханим були думки про те, щоб розійтися.

Тіна Кароль та Євген Огір в останній рік життя чоловіка

Складнощі виникали після пологів. Тіна сама зізнавалася, що відчувала, як стала більш емоційною і істеричною. Сварки провокували різні думки і про розлучення теж. Та все одно Кароль невпинно казала, що Євген – її половинка, яка розуміє з півслова.

Любимо, але не зідзвонюємося

Ще одним випробуванням стосункам Тіни та Жені стала поява у їх шлюбі впливу свекрові. Співачка зізнавалася, раз навіть отримала на горіхи від мами коханого за те, що не вміє смажити котлети.

Та згодом всі непорозуміння минули. Поп-діва відверто казала, що зі свекрухою вони одна одну люблять, але не зідзвонюються регулярно.

Крім цього, старша жінка часто відправляла невістці смачні та здорові продукти.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.