Як склалося життя помічниці Вірки Сердючки Гелі, яка вела важку боротьбу за свою кар’єру та власне життя?

Як тепер диве вірна помічниця Андрія Данилко Геля?

Усім відома українська актриса Радміла Щеголева вперше за довгий час дала інтерв’ю. І зробила вона це журналістам програми “Життя відомих людей”.

Хвороба та тривала реабілітація

З самою успішною її роллю помічниці Вірки Гелі їй довелося попрощатися через поганий стан здоров’я. Буквально за декілька місяців до її прощання з проектом їй вирізали апендицит. Операція пройшла відверто погано. Жінка була вимушена виступати за допомогою знеболювальних препаратів, які не діяли. Саме тому Радміла покинула проект. Реабілітацію пішов рівно рік.

“Мені намагалися поставити діагноз, я витратила всі гроші, які відклала за два місяці. Лежала і думала, що якщо писати заповіт, то нікому. Інтуїтивна жага до життя вивела мене на якийсь правильний шлях”, – розповіла актриса.

Радміла Щеголова

Але за чорною полосою не примінено йде біла. Згодом вона зустрілася з майбутнім чоловіком  Андрієм Гладенко. Пара одружилася, коли Радміла була вагітна. Актриса стала мамою в зрілому віці. Першу дитину Радміла народила в 41 народила, другого в 43. До 40 років вонв належала собі і розпоряджалася своїм часом. Щеголева показала синів: з ними і чоловіком вона живе в заміському будинку.

“Коли народилася друга дитина, я сказала чоловікові: якщо він не зніме дачу, я не виживу. Природа – єдине місце, де я виживаю, можу набратися сил і можу щось комусь віддати”, – пояснила актриса.

Для повного щастя актрисі необхідно хіба що цікава роль, а найголовніше у Радміли є. На превеликий жаль успішної кар’єри у неї так і немає. Вона не змогла стати зіркою кінематографу, як того бажала і насолоджується сімейним життям. Іноді зіркам доводиться робити вибір, і вибір Радміли очевидний.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.