Стас Шурінс з “Фабрики зірок” покинув Україну та поховав перспективи у шоу-бізнесі через хворобу дружини

Що змусило Стаса Шурінса покинути успішну кар'єру? Усі деталі в статті.

Багато кого цікавило, куди ж зник талановитий та перспективний Стас Шурінс. Після перемоги на проекті, він відмовився від співробітництва з Костянтином Меладзе і був впевнений, що зможе досягти висот без його допомоги. Втім, поступово він зник.

Куди зник Стас Шурінс?

Стас Шурінс

В інтерв’ю журналу “Viva” Стас Шурінс зізнався, що під час творчого затишшя він знаходився у Німеччині. Так, спочатку він набрався натхнення у Латвії, а вже згодом перебрався в іншу країну. Там він писав пісні, а ще підробляв почтальйоном вночі. Саме тоді йому довелося повністю переосмислити своє життя та власні таланти.

“Ці кілька років в Німеччині я займався підготовкою нового альбому, а заодно облаштовував свій побут. Я робив ремонт, робив сад, звикав після переїзду, адаптувався до іншого менталітету. Писав пісні іншим артистам, щоб забезпечити свою сім’ю”, – розповів Стас Шурінс.

Але причиною його переїзду стала ще одна набагато серйозніша проблема. Стас Шурінс зізнався, що його дружина сильно захворіла і їй була необхідна реабілітація. Справа в тому, що жінка захворіла на рак мозку, майбуть найстрашніший з діагностованих онкозахворювань. Співак не приховує, що дівчині була необхідна, як його фізична допомога, так і моральна.

До речі, обраницю Стаса звуть Віолета. Пара одружилася майже 10 років тому, а на світ досі виходять композиції, які він написав ще до весілля і які були присвячені коханню до неї. Виконавець не приховує, що сама вона є його музою. Усі написані композиції він спочатку презентує їй, і якщо вона плаче, то він точно знає, що пісня стала хітом.

Схожі статті