Володимир Дантес влаштував фотосесію без жодного одягу та ошелешив мережу результатом: “Голопопік”

Український співак і телеведучий Володимир Дантес вирішив не відставати від своєї дружини Наді Дорофєєвої та теж влаштував сміливу фотосесію в "костюмі Адама".

Дантес здобув популярність саме як співак, проте з часом він призупинив співочу кар’єру і пішов на телебачення. Але в 2019 році виконавець нарешті повернувся на сцену після п’ятирічної паузи, чим розбурхав армію шанувальників.

Публіка дуже тепло сприйняла оновлений репертуар виконавця, тому він із задоволенням продовжує радувати улюблених слухачів новими хітами та кліпами.

Вова Дантес на сцені
Вова Дантес на сцені

Також Вова активно розвиває особисту сторінку в Інстаграмі, де у нього вже більше шестисот тисяч підписників, яких ні на день не залишає без контенту.

На цей раз чоловік Наді Дорофєєвої буквально приголомшив фоловерів екстравагантним кадром з підвалу. Дантес скинув з себе весь одяг і сів навпочіпки, спершись кулаками об підлогу. Містичності цьому фото додає блискавка і туман навколо співака.

“Я дитина дев’яностих і перші фільми, які були по телеку, я не вибирав. Дивився те, що було. Тоді в моді була маскулінність. Я мріяв займатися карате, ходити в качалку і говорити максимально серйозно. Нічого з цього, до речі, не відбулося. Одними з перших фільмів були комедії “Пташка на дроті”, “Людина за бортом” і геніальний фільм, на який я зробив фотопародію через 30 років після виходу його на екрани”, – свідчить підпис до посту.

Володимир запропонував фоловерам вгадати в коментарях, яке саме кіно він спародіював, і далеко не всі взялися за справу – більшість просто не змогли стримати емоцій від побаченого:

  • “Голопопік”;
  • “Який красунчик”;
  • “Коли тобі 30 і суглоби вже не ті”;
  • “А усі ж приблизили фото?”;
  • “Цікаво, хто фотографував”, – пишуть користувачі.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті