На межі життя та смерті: розкриті нові подробиці стану співачки MaкSим, яка тривалий час знаходиться у комі

Як зараз почувається Марина та чи є в неї шанс на виживання?

15 червня співачка МакSим повідомила тривожну новину: вона потрапила до лікарні. Співачці діагностували 40% ураження легень на той момент. Через кілька днів стан зірки погіршився. Її ввели у штучну кому і підключили до апарату ШВЛ. ЗМІ вдалося з’ясувати, що у Марини виявили двосторонню полісегментарне пневмонію важкого ступеня.

Як зараз почувається зірка?

Зараз МакSим лікують в одній з приватних столичних клінік. Вартість двох тижнів перебування в ній становить один мільйон рублів. Шанувальники оббивають пороги установи, намагаючись дізнатися хоч щось про стан своєї улюблениці, проте лікарі зберігають медичну таємницю.

Марина Максимова
Марина Максимова

“Шкода її дуже. Привезли в преміум-відділення, так. Знаємо, що там лежить МакSим в поганому стані. Запитуємо, коронавірус? Кажуть, може, і не коронавірус. А тоді що?” – поділилися робітники лікарні в програмі “Ти не повіриш”.

На думку деяких фахівців, фатальну роль в історії артистки зіграв концерт, який вона дала, вже будучи хворою. Марина цілу годину співала живим голосом з високою температурою і ураженими легенями.

На межі життя та смерті

Деякі ЗМІ повідомляють, що у співачки вражено вже 80% легень. Піар-менеджер артистки Яна Богушевська дала вчора доволі сухий коментар, який каже про те, що легше співачці не стає.

“Лікарі кажуть поки також, без будь-яких значних змін”, – повідомила представник співачки.

Богушевська додала, що МакSим не робили нові тести на коронавірус. Раніше ЗМІ повідомили, що банківські рахунки Марини Абросимової були заблоковані податковою інспекцією в травні в зв’язку з неподанням декларації.

Схожі статті