На межі життя та смерті: розкриті нові подробиці стану співачки MaкSим, яка тривалий час знаходиться у комі

Як зараз почувається Марина та чи є в неї шанс на виживання?

15 червня співачка МакSим повідомила тривожну новину: вона потрапила до лікарні. Співачці діагностували 40% ураження легень на той момент. Через кілька днів стан зірки погіршився. Її ввели у штучну кому і підключили до апарату ШВЛ. ЗМІ вдалося з’ясувати, що у Марини виявили двосторонню полісегментарне пневмонію важкого ступеня.

Як зараз почувається зірка?

Зараз МакSим лікують в одній з приватних столичних клінік. Вартість двох тижнів перебування в ній становить один мільйон рублів. Шанувальники оббивають пороги установи, намагаючись дізнатися хоч щось про стан своєї улюблениці, проте лікарі зберігають медичну таємницю.

Марина Максимова
Марина Максимова

“Шкода її дуже. Привезли в преміум-відділення, так. Знаємо, що там лежить МакSим в поганому стані. Запитуємо, коронавірус? Кажуть, може, і не коронавірус. А тоді що?” – поділилися робітники лікарні в програмі “Ти не повіриш”.

На думку деяких фахівців, фатальну роль в історії артистки зіграв концерт, який вона дала, вже будучи хворою. Марина цілу годину співала живим голосом з високою температурою і ураженими легенями.

На межі життя та смерті

Деякі ЗМІ повідомляють, що у співачки вражено вже 80% легень. Піар-менеджер артистки Яна Богушевська дала вчора доволі сухий коментар, який каже про те, що легше співачці не стає.

“Лікарі кажуть поки також, без будь-яких значних змін”, – повідомила представник співачки.

Богушевська додала, що МакSим не робили нові тести на коронавірус. Раніше ЗМІ повідомили, що банківські рахунки Марини Абросимової були заблоковані податковою інспекцією в травні в зв’язку з неподанням декларації.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.