Що зараз відомо про онкохвору Анастасію Заворотнюк і чи правда, що вона повторює долю Жанни Фріске?

Що відомо про стан хворої раком Анастасії Заворотнюк? Усі подробиці.

У жовтні 2018 року Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку. З тих пір зірка не виходила на зв’язок з журналістами, а родина акторки не давала ніяких коментарів з приводу її стану. Тільки в кінці минулого року стало відомо, що Анастасія пішла на поправку. Однак згодом близькі Заворотнюк розповіли сумні новини – стан онкохворої Анастасії погіршився.

Деталі реабілітації

Анастасія Заворотнюк та Жанна Фріске (під час хвороби)
Анастасія Заворотнюк та Жанна Фріске (під час хвороби)

Повідомлялося, що після проведеної в 2019 році операції Анастасії Заворотнюк стало набагато краще. Хвороба увійшла в стадію ремісії, і актриса почала навіть виходити з дому. Нещодавно колега Заворотнюк повідомила, що захворювання артистки знову повернулося.

Через прийом численних гормональних препаратів вага актриси значно збільшилася, а волосся почало сильно випадати. Знайома Заворотнюк зазначила, що тільки в Росії артистці дають позитивні прогнози в плані лікування. Лікарі продовжують робити все можливе, щоб допомогти позбутися Анастасії від страшної недуги. Поговорюють, що Анастасія повторює долю Жанни Фріске.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Також приятелька Заворотнюк поділилася, що чоловік актриси Петро Чернишов не відходить від неї ні на крок, у всьому підтримує і не дає сумувати:

“Чоловік оточив її такою турботою і любов’ю, яку не кожній здоровій людині дарують, не те що хворій. Вони живуть дуже замкнуто. Настя весь час в своєму заміському будинку. Інстаграм-підтримку Заворотнюк веде її дочка Аня, а особисту сторінку Настя веде сама”

Сподіваємося, що прогнози закордонних лікарів невірні і скоро Настя одужає.

Схожі статті