Чому Оля Мартиновська виховує дочку одна і де подівся її батько: що відомо про екс-чоловіка судді МастерШеф

Кулінар і суддя шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська в постійній гонитві за кар'єрою встигла вийти заміж, стати мамою і розлучитися.

Оля підкорила глядачів своєю променистою усмішкою, старанням і вмінням схоплювати все на льоту. Так їй вдалося отримати заповітну перемогу в третьому сезоні кулінарного проекту “МастерШеф”, а через 7 років вона повернулася на улюблену телекухню вже в якості судді. Втім, шлях до успіху Мартиновської не назвеш легким.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася і виросла в Миколаєві, там же отримала вищу освіту в сфері економіки і вирушила до Франції на навчання за обміном. Щоб себе прогодувати, Ольга бралася за будь-яку роботу, причому навіть збирати виноград і обслуговувати гостей в ресторані в якості офіціантки їй подобалося більше, ніж перспектива бути менеджером у банку на батьківщині.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Талант до кулінарії Мартиновська відкрила в собі завдяки француженці, у якої знімала квартиру. Жінка навчила квартирантку таємницям французької кухні і стала її першим вчителем кухарського мистецтва. Якраз тоді відкрився кастинг на 3 сезон “МастерШеф”, і Оля вирішила випробувати свою удачу. Так і почалося її нове життя.

Після перемоги в проекті вона закінчила курс навчання в академії Le Cordon Bleu і почала працювати в київських ресторанах. В одному з них Мартиновська зустріла майбутнього чоловіка Івана Кобця.

Весілля Ольги Мартиновської
Весілля Ольги Мартиновської
Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець
Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець

Закохані відгуляли весілля в листопаді 2015-го, а вже в 2016-му у них народилася дівчинка Віра. До речі, її хрещеною матір’ю стала ще одна зірка “МастерШеф” Тетяна Литвинова.

Ольга Мартиновська з донькою і Тетяною Литвиновою
Ольга Мартиновська з донькою і Тетяною Литвиновою

Чи то на жаль, чи то на щастя, однак парі не вдалося поєднати сім’ю і кар’єру. Поступово чоловік перестав з’являтися на сімейних фото в Інстаграмі Ользі. Пішли чутки про розрив, і вони виправдалися. На початку 2020-го стало відомо, що Мартиновська і Кобець розлучилися, хоча до цього вони не жили разом вже 2 роки:

“Чоловік молодший за мене майже на п’ять років. І я була енергетично сильніше, штовхала вперед. Я прийняла рішення, що потрібно розлучитися. В душі мені хочеться йти за кимось сильним. Якби така людина з’явилася, то йшла б ззаду. Не хочу тягти вантаж сама, не хочу нікому доводити, що я найкраща. Особливо – у відносинах”, – розповідала Оля в інтерв’ю КП.

Тепер пару не пов’язує нічого, крім дочки. Дівчинка залишилася жити з мамою, але тато в її житті теж з’являється. За словами телезірки, вони намагаються бути друзями, адже хочуть бути адекватними та відповідальними батьками.

Ольга Мартиновська з донькою
Ольга Мартиновська з донькою

Схожі статті