Мама Дана Балана верхи на жеребці ошелешила мережу стрункістю фігури: у свої 63 роки переплюне й Кароль

Молдавська телеведуча і співачка Людмила Балан, яка також є мамою відомого виконавця Дана Балана, викликала справжній ажіотаж в мережі своїм новим фото.

Людмила полюбилася українському глядачеві після появи у вокальному шоу “Голос країни”, де вона прямісінько з головної сцени проекту заспівала для свого знаменитого сина і його передбачуваної коханої Тіни Кароль народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль на сцені Голосу країни

З тих самих пір за життям ефектної білявки шанувальники із задоволенням спостерігають в соціальних мережах. Не можна не відзначити, що мама Дана Балана досить активно веде особистий мікроблог, де регулярно публікує сміливі знімки в приголомшливих вбраннях.

Приголомшлива Людмила Балан
Приголомшлива Людмила Балан

На цей раз Людмила захопила кілька десятків тисяч своїх підписників моложавим видом, який вона продемонструвала на черговому знімку. У кадрі артистка сидить верхи на чорному коні в яскраво-червоній сукні з розпущеним волоссям і променистою посмішкою на тлі гарної природи.

“Коні дають нам крила, яких нам не вистачає…”, – романтично підписала публікацію мама Балана.

Реакція фанатів не змусила на себе довго чекати, про що говорить безліч захоплених коментарів, з якими до того ж важко сперечатися:

  • “Ви дуже крута і дуже красива”;
  • “Чудова жінка! Захоплення і радість на душі, коли дивишся на вас!”;
  • “Незрівнянне фото!”;
  • “Як із замку втекли”;
  • “Яка ж ви красива! Як ви схожі з Тіночкою”, – пишуть користувачі.

А ось чи дійсно українську поп-діву Тіну Кароль пов’язують романтичні стосунки з молдавським мачо Даном Баланом, дізнайтеся з наступного відео:

Схожі статті