Чому коханий Наталії Могилевської не захотів жити з нею під одним дахом та виселив її в окреме приміщення?

Біографія Наталі Могилевської налічує безліч прихильників і коханців. Але один зміг зумів відрізнитися.

У 2006 році співачка закрутила бурхливий роман з бізнесменом Єгором Долиніним, який тривав більше трьох років. Їхні стосунки були романтичними та дуже цікавими для спостереження. Уже тоді обидва були доволі досвідченими і мали можливість не повторювати колишніх помилок.

Стала співжителькою та мачухою для доньок коханого

Наталя Могилевська Єгор Долинін

У світській спільноті подейкували про швидке весілля Наталії та Єгора, але пара не поспішала. І Наталя, і Єгор вже скуштували сімейного життя і були розведені, а тому оформляти стосунки в РАГСі не прагнули. Єгор виховував трьох дочок – Василину, Варвару і Вероніку, – з якими у Наташі склалися хороші відносини. Наташа навіть зняла в своєму кліпі “Відправила меседж” старшу дочку Єгора. Тоді ж вона говорила журналістам, що хоче стати мамою трьох дітей – чи то своїх народити, то чи Єгорових виховувати.

Не захотів жити разом

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталя Могилевська і Єгор Долінін

Потім стало відомо, що Єгор просто не захотів жити разом з Наталею через її кар’єру. Мовляв, постійні підготовки до концертів, костюмери, візажисти заважали йому жити. Через це співачці довелося з’їхати. А вже згодом пара знайшла рішення: вони оселилися у сусідніх квартирах. Увесь день Наталя знаходилася і вирішувала свої справи у власній квартирі, а ввечері поверталася до коханого та падчерок.

На превеликий жаль, у зіркової пари було безліч конфліктів та сварок, які поступово переросли у зради та розставання. Інсайдери подейкували, що пара почала з’являтися на вечірках у компанії інших людей. А потім з’ясувалося, що Наталя та Єгор вирішили розійтися.

Схожі статті