(Фото) Як виглядають два сина Ірини Білик від різних чоловіків: хлопці, у яких нічого спільного, крім мами

Ірина Білик так і не змогла влаштувати

Ірина Білик є мамою двох прекрасних хлопчиків, які мають не тільки велику різницю у віці, але й у зовнішніх даних. Спадкоємці співачки виглядають так, наче нема ніякої генетичної спорідненості. Втім, це не так.

Гліб Оверчук

Ірина Білик, Гліб Оверчук та невістка співачки Аліса

Ірина Білик з батьком Гліба Оверчука Андрієм були одружені всього 4 роки. Хлопчик народився в 1999 році, через два роки пара розлучилася.
Після розлучення кар’єра Білик пішла в гору, а ось Андрію, який працював моделлю, домогтися слави не вийшло. Їхній спільний син Гліб пішов по стопах батьків. Хлопець захоплений музикою і роз’їжджає по світу зі своїм гуртом.

Гліб задумався про шлюб з Алісою ще в 2019 році. Тоді його любов жила в Лондоні, куди він постійно приїжджав е відвідувати з гастролей. Де сьогодні будують своє гніздечко закохані – невідомо. Сам Гліб хоч і пов’язав своє життя з моделінгом і естрадою, але не є медійною персоною.

Табріз Ахмадов

Ірина Білик і Табріз Ахмадов

Другий син співачки, Табріз Ахмадов народився у шлюбі з Русланом Ахмадовим, з яким співачка розійшлася декілька місяців тому. Ірині Білик не просто далося рішення про розлучення. Втім, вона пояснила, що більше не могла терпіти відмовки чоловіка, який не бачив її більше року і весь цей час надавав перевагу залишатися у Москві. Табріз, звісно, залишився з матерію.

Схожі статті