Володимир Меньшов, Борис Грачевський та інші: хто з легенд безповоротно пішов у небуття за півроку 2021

5 липня не стало метра радянського кіно Володимира Меньшова. Та не лише його життя уніс, на жаль, 2021 рік. Дізнайтеся, кого ми більше не побачимо.

Життя безповоротно може скінчитися. Інколи з уходом людини іде у небуття ціла епоха. Режисер та актор Володимир Меньшов був одним з таких. Він подарував дві найбільш відомі стрічки: “Москва сльозам не вірить” та “Любов і голуби”.

Митця не стало на 82 році життя. Організм не впорався з коронавірусом.

Володимир Меньшов
Володимир Меньшов

Цей рік уніс життя і іншого легендарного художнього керівника та режисера – Бориса Грачевського. Друг дітей, який зняв гумористичний тележурнал “Єралаш” також не зміг перемогти хворобу. 14 січня його не стало.

Борис Грачевський трагічно помер у лікарні
Борис Грачевський трагічно помер у лікарні

Українська естрада також зазнала втрат. Не стало легенди танцю та хореографії Григорія Чапкіса. Йому був 91 рік. Прощалися з маестро у Києві. Помер Григорій Чапкіс 13 червня. До речі, танцюрист також страждав на коронавірус, який викликав ускладнення.

Молодий Григорій Чапкіс

Світ простився і з Катериною Градовою. Акторка прославилася роллю радистки Кет у першому радянському серіалі про Штірліца. Пішла з життя зірка “Сімнадцяти миттєвостей весни” 22 лютого.

Катерина Градова

Місяць лютий забрав легендарного талановитого Андрія М’ягкова. Його весь пострадянський простір полюбив за роль Жені Лукашина у новорічному кіно “Іронія долі”, а ще впізнаваним став герой фільму “Службовий роман” за прізвищем Новосельцем. Актору було 83 роки, страждав від проблем із серцем. Не стало у живих митця 18 лютого.

Андрій М’ягков

Світла пам’ять легендам кіно і танцю!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.