Григорій Решетник поцілував дружину Христину у вагітний живіт: готуються стати батьками вчетверте (ФОТО)

Телеведучий Григорій Решетник вже багатодітний батько трьох синів, але, схоже, вони з дружиною Христиною не збираються на цьому зупинятися.

Українська публіка дуже любить сім’ю Решетників, і цьому є просте пояснення – вони щасливе подружжя і зразкові батьки. Григорій і Христина познайомилися на роботі, причому шоумен відразу поклав око на красиву дівчину, тоді як вона не звертала на нього ніякої уваги.

“Через деякий час мені все-таки вдалося через спільного знайомого запросити її пограти в боулінг. Саме після цього побачення і зав’язалися наші відносини”, – розповідав Решетник.

Григорій та Христина Решетники
Григорій та Христина Решетники

У 2010-му закохані одружилися, а через три роки їх сім’я стала повноцінною – у них народився первісток Ваня. Ще через 4 роки на світ з’явився другий син пари Діма. Статус багатодітних батьків Христина і Гриша отримали восени 2020-го, причому у них знову народився хлопчик, якого назвали Сашком.

Родина Решетників
Родина Решетників

У соціальних мережах подружжя демонструє сімейну ідилію, про яку мріють більшість пар. А на цей раз в Інстаграмі Христини Решетник з’явилося дуже зворушливе і в той же час інтригуюче фото – в кадрі коханий чоловік цілує її вагітний животик:

“Сьогодні – День поцілунків. Цілуйте і обіймайте тих, хто вам дорогий”, – свідчить підпис до посту.

Шанувальники збуджені, що видно по безлічі коментарів:

  • “Що? Знову? Вчетверте?”;
  • “Ви знову вагітна?”;
  • “Гриша не може заспокоїтися. Дівчинка потрібна і все”;
  • “Щастя любить тишу…”;
  • “Красива сім’я”, – пишуть користувачі.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

До речі, коли Решетники розсекретили третю вагітність, то зізналися – Григорій чекав на дівчинку, а ось Христина, як досвідчена мама синів, все так же сподівалася на хлопчика, і не прогадала.

Схожі статті