Юрій Горбунов розповів навіщо з Катею Осадчею заберуть пуповину після пологів: будуть лікуватися родиною

Катерина Осадча втретє вагітна. Зірка разом з чоловіком відвідала спеціальну лабораторію, де пара вирішила лишити генний матеріал після пологів.

Зіркова пара Юрія Горбунова та Катерини Осадчої при надії. Світська хронікерка вже на останніх місяцях вагітності. Нещодавно з чоловіком вона відвідала лабораторію, де забирають пуповинну кров.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Що за експеримент затіяла зіркова пара?

Як пояснює Юрій Горбунов у сторіз в Інстаграмі, з пуповини множать стовбурові клітини. Завдяки сучасній медицині зараз є можливість ними лікувати захворювання не лише дитини, в якої вони були взяті, а й інших родичів.

Юрій Горбунов відвідав лабораторію

Виявляється, пуповинну кров забирають у перші хвилини життя немовляти, а потім зберігають у спеціальних холодильних камерах. Юрій розповів, що після народження їхнього з Катею молодшого сина Івана, так само забирали генетичний матеріал. Що надалі збираються робити зірки зі своїми генетичним матеріалом – не відомо.

Юрій Горбунов

Що кажуть лікарі про процес збирання пуповинної крові?

Дійсно сучасна медицина знає приклади лікування стовбуровими клітинами з пуповинної крові. Також активно проводяться дослідження. Відомо, що близько 70 різних захворювань можна вилікувати завдяки таким клітинам.

Попри те, що є позитивні приклади використання крові для лікування, метод так же підпадає під критику. Наприклад, пуповинна кров може мати генетичні дефекти. Наприклад, недоцільно використовувати її під час лікування від лейкемії. Виявляється, що предлейкімійні клітини кров містить ще до народження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.