Єдиний син Софії Ротару стривожив проблемами зі здоров’ям: все сталося, поки зіркова матір була на сцені

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко не на жарт сполохав користувачів мережі новинами про стан свого здоров'я.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару заміжньою була лише раз. Її серце підкорив музикант Анатолій Євдокименко, який керував ансамблем “Червона рута”. Шлюб тривав довгих і щасливих 34 роки, і міг би тривати далі, якби не злий рок, який втрутився в долю – у жовтні 2002-го він помер від інсульту в свої 60. Цей напад був для нього третім і останнім.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Спогади і єдиний син – все, що залишилося у Софії в пам’ять про коханого. Саме Руслан допоміг матері оговтатися від втрати, адже на той момент вона навіть подумувала кинути сцену. Вмовляннями Євдокименко-молодшому вдалося витягнути співачку на концерт. Так поступово вона змогла навчитися жити зі своїм горем і присвятила чоловікові зворушливий альбом “Єдиному”.

За прикладом батьків Руслан одружився всього лише раз і досі живе з дружиною Світланою, з якою виховує двох дітей. Доньку пара назвала Сонею, а сина Анатолієм – на честь знаменитих бабусі з дідусем. Незважаючи на те що їх сімейство розкидало по різних куточках світу, вони регулярно збираються всі разом.

Родина Софії Михайлівни Ротару

І хоча концертним директором Софії Михайлівни є людина не з родини, син Руслан завжди підтримує артистку та хвилюється за неї. Іноді навіть занадто сильно, як і в останній раз.

У себе в Інстаграмі Євдокименко-молодший опублікував фото, на якому тонометром виміряв тиск – 193 на 111. Показники значно перевищують норму:

“Коли ти на сцені”, – написав Руслан, звертаючись до матері.

Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко
Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко

Судячи з усього, здоров’я чоловіка поки не здає, але якщо так буде тривати і надалі – хвилювання може погано відбитися на стані в цілому. Особливо враховуючи, що він вже не молодий – в серпні йому виповниться 51.

Схожі статті