Уся правда про роман Дзідзьо та “розлучниці” Ольги Цибульської: приниження, хитрощі та непоправні наслідки

Їхній тандем приніс їм як підйом у кар'єрі, так і зруйновані особисті життя. Що ж відбувалося між ними насправді?

Їхній дует обом приніс славу. Дзідзьо та Цибульську не хотіли сприймати як серйозних виконавців, і довести, що це було несправедливо, їм вдалося лише разом.

Коли слухачі почали пліткувати про їхній роман, мало хто згадував, що обидва одружені. Артист щосили приховував чарівну дружину від сторонніх очей, а Цибульська не зважилася назвати навіть ім’я та прізвище обранця. Мовляв, чоловік не хоче бути публічною персоною і тому вона не може сказати, хто він і ким працює.

Ще одружений Михайло Хома та заміжня Ольга Цибульська.

Зірки проводили багато часу разом, цілувалися на сцені, робили спільні фотосесії і провокували журналістів, як могли. Втім, усе змінилося, коли дружина співака перестала мовчати і вирішила розповісти власну версію.

Оля Цибульська та її неоднозначні заяви

Ярослава (колишня дружина Дзідзьо) ніколи не звинувачувала Цибульську у тому, що вона розбила її шлюб. Слава зізналася, що її гнівали неприємні плітки, яких Ольга не заперечувала.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Втім, Ольга дуже гостро відреагувала на цю заяву. Цибульська почала з принижень, причому публічних. Під час розмови з Осадчою Оля пожартувала, що Славія не вміє співати, додала розповідь про те, що Славія не дозволяла їм проводити час разом, а потім співачка взялася розповідати про погрози, які надходили їй соціальних мережах і звинуватила у цьому також колишню дружину Дзідзьо, принижуючи її ще сильніше.

Закінчилося тим, що Ольга елементарно пробовкалася: під емоціями співачка зізналася, що стала кумою Дзідзьо лише для того, щоб уникнути пліток про їхній роман. Дивний вибір, зважаючи на українські стереотипи стосовно кумів.

Проблеми в особистому житті

Ситуація ускладнилася тим, що Ольга таки зізналася, що зраджувала чоловікові. Про невірність Михайла також ходять легенди. Втім, дуже скоро з’ясувалося, що неіснуючий чоловік Олі цілком реальна людина, а її син Нестор схожий не на Дзідзьо, а на маму в дитинстві.

Офіційною версією стосунків Ольги та Михайла залишається наступне: вони є друзями зі студентських часів і кумами. І не дивлячись на неймовірно дивну поведінку після інтерв’ю Славії, яка, до речі, не сказала нічого поганого про них, ця версія залишається правдою, допоки журналістам не вдасться дізнатися щось, що суперечить словам артистів.

Схожі статті