Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова після розлучення знайшла своє щастя з молодим красенем

Олена Мозгова змогла побудувати особисте життя на відміну від колишнього чоловіка.

41-річна дочка легендарного українського композитора Миколи Мозгового, продюсер, волонтер і мама трьох чарівних донечок вже багато років перебуває у стосунках з чоловіком, яким набагато молодший за неї. Різниця у віці подружжя становить аж 10 років.

Небажане весілля

Стосунки Олени Мозгової та Девіда Аскерольда тривають вже одинадцять років, а побралися вони лише через п’ять після початку роману. А причиною стала вагітність, але ніяк не кохання.

Олена Мозгова та Девід Аскерольд.

“Ми узаконили свої стосунки! Але печатка в паспорті нічого не вирішує. Якщо вони є – вони будуть. Якщо їх немає – то ніякі штампи двох людей разом не втримають. На наше з Володею переконання, цей штамп ставлять тільки заради дітей. Ми розписалися чисто з прагматичних міркувань – заради нашої Соломії. Щоб тато не удочеряв дочку, а все сталося, як і прийнято в суспільстві. Та й які можуть бути святкування-білі сукні-лімузини в такий складний для країни період, як зараз. Якщо ми вирішимо коли-небудь влаштувати святкування весілля, про це – я вам обіцяю – ніхто не знатиме. Ми зробимо це для себе, красиво і тихо”, – розповіла шість років тому Олена.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Розписалися зірки одразу, як тільки дізналися, що у них буде дитина.

Нагадуємо, що нещодавно Олександр Пономарьов дав відверте інтерв’ю, під час якого розповів про те, що причиною розлучення з Оленою Мозговою стало її зізнання про подружню зраду. Колишня дружина артиста гостро відреагувала на цей випад і попросила Олександра забути про неї і ніколи не згадувати. Мовляв, в нього було достатньо жінок і є про кого попліткувати.

Схожі статті