Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова після розлучення знайшла своє щастя з молодим красенем

Олена Мозгова змогла побудувати особисте життя на відміну від колишнього чоловіка.

41-річна дочка легендарного українського композитора Миколи Мозгового, продюсер, волонтер і мама трьох чарівних донечок вже багато років перебуває у стосунках з чоловіком, яким набагато молодший за неї. Різниця у віці подружжя становить аж 10 років.

Небажане весілля

Стосунки Олени Мозгової та Девіда Аскерольда тривають вже одинадцять років, а побралися вони лише через п’ять після початку роману. А причиною стала вагітність, але ніяк не кохання.

Олена Мозгова та Девід Аскерольд.

“Ми узаконили свої стосунки! Але печатка в паспорті нічого не вирішує. Якщо вони є – вони будуть. Якщо їх немає – то ніякі штампи двох людей разом не втримають. На наше з Володею переконання, цей штамп ставлять тільки заради дітей. Ми розписалися чисто з прагматичних міркувань – заради нашої Соломії. Щоб тато не удочеряв дочку, а все сталося, як і прийнято в суспільстві. Та й які можуть бути святкування-білі сукні-лімузини в такий складний для країни період, як зараз. Якщо ми вирішимо коли-небудь влаштувати святкування весілля, про це – я вам обіцяю – ніхто не знатиме. Ми зробимо це для себе, красиво і тихо”, – розповіла шість років тому Олена.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Розписалися зірки одразу, як тільки дізналися, що у них буде дитина.

Нагадуємо, що нещодавно Олександр Пономарьов дав відверте інтерв’ю, під час якого розповів про те, що причиною розлучення з Оленою Мозговою стало її зізнання про подружню зраду. Колишня дружина артиста гостро відреагувала на цей випад і попросила Олександра забути про неї і ніколи не згадувати. Мовляв, в нього було достатньо жінок і є про кого попліткувати.

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?