Вікторія Булітко стала нареченою та вперше за свої 38 років розповіла про майбутню дитину: “Сталося диво”

Відома українська акторка і гумористка Вікторія Булітко вбила шанувальників наповал своїм виглядом у весільній сукні.

Публіка знає Вікторію Булітко як багатопланову артистку. За її плечима десятки телепроектів і комедійних ролей, але при цьому вона не замикається в одному амплуа і мріє знятися в драмеді. Широку популярність героїня статті отримала завдяки гумористичній програмі “Дизель шоу”. Тепер актриса може похвалитися багатотисячною армією фанатів, які з цікавістю спостерігають за її життям в соціальних мережах.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

У себе в Інстаграмі Булітко намагається регулярно підігрівати публіку і влаштовує сесії відповідей на питання, що вона зробила і на цей раз. Але замість питання зірка отримала непрошену пораду: “Заміж вам треба”.

Вікторія іронічно відповіла: “Шо?”, супроводивши свою відповідь фотографією у весільній сукні і з фатою на голові. Судячи з довгого темного волосся, намальованої моноброви і вусиками над верхньою губою, нареченою вона була тільки для ролі.

Вікторія Булітко наречена
Вікторія Булітко наречена

Варто відзначити, що Булітко незаміжня, але у неї є коханий чоловік, з яким вона разом вже кілька років, хоча його особистість досі не розсекречено.

Також Вікторію запитали про дітей – коли планує ставати мамою. Ось що говорить зірка:

“Мені б не хотілося саме “Планувати”. Мені хочеться, щоб сталося диво”.

Вікторія Булітко відповіла на питання про дітей
Вікторія Булітко відповіла на питання про дітей

До речі, в серіалі “Вижити за будь-яку ціну” Булітко зіграла разом зі своїм колегою Олександром Бережки подружню пару, де у них по сюжету народилася дитина. Побачивши гумористку в образі мами, шанувальники відзначили, що їй дуже пасує материнство. Можливо, не за горами справжнє поповнення в житті Вікторії.

Схожі статті