Олена Шоптенко заявила, що після пари з Олегом Винником більше не хоче виходити на паркет “Танців з зірками”

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко є однією з головних зірок проекту "Танці з зірками", куди вона більше не хоче повертатися в якості учасниці.

Зараз на телеканалі 1+1 активно готуються до наступного сезону улюбленого танцювального шоу країни, а добре відома шанувальникам Олена Шоптенко візьме на себе обов’язки головного хореографа. Вона ж в парі з нинішнім президентом країни Володимиром Зеленським здобула перемогу в найперших “Танцях” у 2006 році.

Тіна Кароль, Олена Шоптенко і Володимир Зеленський у найпершому сезоні Танців з зірками

В останній раз танцівниця брала участь в проекті разом з виконавцем хіта “Вовчиця” Олегом Винником. Вони порадували глядачів чотирма прекрасними номерами, а в п’ятому ефірі злягли з ковідом. Він і став причиною дискваліфікації Олени та Олега, хоча з урахуванням величезної кількості фанаток Винника, вони цілком могли дійти до фіналу.

Навіть після того, як парі запропонували повернутися на паркет, коли вони одужали, цього не сталося. Зірки порахували несправедливою таку можливість по відношенню до своїх суперників, які увесь цей час працювали на повну.

Олена Шоптенко та Олег Винник на паркеті Танців з зірками
Олена Шоптенко та Олег Винник на паркеті Танців з зірками

Слідом за цим Шоптенко розчарувала публіку заявою про те, що телеглядачі більше не побачать її в шоу як хореографа в парі. В інтерв’ю Фактам вона розповіла, що з тих пір її участь в “Танцях” навіть не обговорювалася:

“Після дуету з Олегом Винником я сказала, що більше не вийду на паркет як учасниця проекту”.

За словами Олени, вона жінка, а тому має право змінюватися. Саме так вона пояснює те, що їй більше не подобається бути танцівницею. Принаймні, в проекті. Зараз їй набагато комфортніше бути на посаді головного хореографа.

Схожі статті