Ані Лорак розповіла усю правду про роман з Сергієм Лазарєвим та іскру між ними: “Ми добре виглядаємо разом”

Ані Лорак вперше що розповіла про своє ставлення до пліток про її роман з Сергієм Лазарєвим.

Стосунки Ані Лорак та Сергія Лазарєва дуже нагадують бурхливий роман. Коли артисти обіймаються, дивляться одне на одного, шепочуть щось одне одному на вушко складається враження, що обидва мають серйозні почуття. Втім, співаки постійно заперечували можливість між ними романтичних стосунків. Нещодавно Ані Лорак розповіла, як насправді відноситься до Сергія та чи є між ними іскра.

Іскра є

Ані Лорак та Сергій Лазарєв
Ані Лорак та Сергій Лазарєв

Нещодавно стало відомо, що Ані Лорак незабаром візьме участь в новому вокальному шоу “Я бачу твій голос”. Одним з наставників проекту є її давній друг та колега в одній особі Сергій Лазарєв. Тому не дивно, що у журналістів виникло питання, стосовно роману між зірками.

Виявилося, що Ані Лорак до подібних домислів ставиться з гумором.

“Ми непогано виглядаємо разом”, – заявила виконавиця.

Ані Лорак не припиняє наголошувати на тому, що вони з Сергієм просто хороші друзі,  так як ще в юності обидва брали участь в телеконкурсі “Ранкова зірка”. На думку знаменитості, вони багато в чому схожі. Ані Лорак дуже поважає співака і цінує за талант, працьовитість і людські якості. За словами зірки, їх пов’язують спільні амбіції.

На питання, про наявність між ними іскри, Кароліна підтвердила,  що між ними з артистом дійсно існує іскра, але не любовна, а творча. Виконавиця зазначила, що не збирається заважати фантазії її слухачів, ніби натякаючи, що їй це також вигідно.

Серній Лазарєв т а Валерія Кудрявцева. Фото взято з вільного доступу.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв підозрюються багатьма глядачами у нетрадиційній орієнтації. Після того, як з’ясувалося, що Лєра Кудрявцева була несправжньою обраницею співака, чутки стали ширитися з неймовірною швидкістю.

Схожі статті