Соломія Вітвіцька та її колишній чоловік знову зустрічаються після розлучення? “У нас все нормально. Разом”

Соломія Вітвіцька та Влад Кочетков розійшлися півроку тому і ось засвітилися разом на вечірці.

У січні цього року Соломія Вітвіцька зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком, з яким прожила 7 років у шлюбі. Це рішення далося їм дуже непросто. Подружжя намагалося виправити ситуацію за допомогою візитів до сімейного психолога і близько року боролося за своє кохання. Втім, доля розпорядилася інакше. Соломія заявила, що від неї ми ніколи не почуємо бруду в адресу її екс-коханого. Більш того, вона запевняла, що вони мають намір зберегти хороші стосунки.

Разом на вечірці

Нещодавно на особистій сторінці Соломії від військ у соціальній мережі Instagram розділі stories з’явився відеоролик, на якому Соломія постала поруч з колишнім чоловіком. Телеведуча заявила, що її друзі не знали, чи можна кликати її екса на вечірку. Соломія показала, компанію, у якій подружжя колись перебувало разом і заявила:

Соломія Вітвіцька та Влад Кочетков на вечірці. Скріншоти сторінки телеведучої.

“Усі сумніваються, чи можна дружити з колишнім. А ще проблема виникає, коли друзі, наприклад, сумніваються чи можна кликати на одну й ту ж вечірку колишніх, котрійю вже не зустрічаються. У нас все нормально. Разом на вечірці”

Схожі статті