Життя на “до” та “після”: як онкохвороба змінила особистість ведучої Алли Мазур та вплинула на її сім’ю?

Алла Мазур стала наче іншою людиною після перемоги над раком. Яка вона тепер?

Алла Мазур — ветеран телеканалу “1+1”. Її професійність, талант та необхідні для ведучої новин дані ніколи не заперечувалися. Вона є еталонною журналісткою. Втім, від неї раніше було неможливо почути сентиментальних речей. Іноді в нашому житті стаються трагедії, які повністю змінюють наш світогляд і змушують повністю трансформувати свою поведінку, систему цінностей та принципи. Це сталося і з Аллою.

Як саме онкохвороба змінила Аллу Мазур внутрішньо?

Не так давно ведуча новин розповіла, що завжди реагує на екстремальну ситуацію холоднокровно. Вона прораховує усі кроки і лише на половині свого шляху може почати панікувати. Після перемоги на онкохворобою Алла почала активно розповідати про свій внутрішній стан, проблеми, ділитися емоціями та відчуттями. Жінка стала помітно чутливішою до проблем інших і з радістю простягує руку допомоги усім, хто цього потребує.

Також вона стала частіше показувати шанувальникам свого сина. Якось телеведуча розповідала, що не могла навіть уявити, що зможе вийти у люди з короткою зачіскою, бо вважала, що це дуже негарно. Згодом переоцінила і вимогливість до зовнішності.

Що ж стосується її родини, то здається, що її син Артем, який і уособлює усю її родину став набагато ближче до матері. Хлопець неабияк налякався, що втратить її, і зараз в них неймовірно налагоджений зв’язок. Алла з радістю розповідає про нові захоплення сина, а той без проблем позує для її підписників. Онкохвороба — страшна та безжалісна річ. Але, яка казала одна відома авторка, щастя можна знайти навіть в найтемніші часи, якщо не забувати звертатися до світла.

Схожі статті