Джамала після довгої перерви повертається у телевізійні проекти: зірка тепер буде танцівницею

Джамала здобула неймовірну славу та популярність після виконання свого хіта "1944" на Євробаченні. Зараз зірка не втрачає своїх позицій.

Джамалі 37 років і вона справжня зірка України. Справжній фурор зробила знаменитість у 2017 році, хоча і до своєї перемоги на Євробаченні вона була бажаною гостею багатьох телепроектів.

Джамала на Євробаченні
Джамала на Євробаченні

Після 2019 року концертна діяльність та робота на шоу для Джамали тимчасово припинилися. Пандемія закрила всіх по домівках. Та цього року співачка, здається, більше не збирається бути у тіні. Артистка стала новою учасницею шоу “Танці з зірками”. Новиною артистка поділилася у своєму профілі в Інстаграмі.

Джамала відверто зазначила, що у її житті новий етап. Раніше вона не танцювала навіть з тренером і звикла виражати почуття лише піснею.

“Я танцюю кожну свою емоцію руками, ногами, як вмію, як мені підказує тіло. Але у мене буде шанс навчитись, вивести танцювальні скіли на новий рівень, адже я — учасниця нового сезону шоу @tanci1plus1”, – поділилася емоціями від пропозиції Джамала.

До публікації співачка додала відео, де танцює в обтислому костюмі – дуже не звичному для її амплуа. Підписники активно підтримали виконавицю в її бажанні брати участь у шоу. За годину пост Джамали зібрав майже 20 тис. лайків.

Варто зазначити, що цього року у зірки був ще один великий виступ на сцені київського фестивалю “Атлас вікенд”. Артистка зізналася, що дуже сумувала за виступами та своїми глядачами, енергією, яку вони дарують.

Що ж, подивимося, яке ж місце у фіналі займе українська зірка Євробачення.

 

Схожі статті