Чому завидний холостяк Єгор Гордєєв досі не знайшов дружину: шоумен не просто так холостякує у свої 31

Єгор Гордєєв обличчя ранкових передач телеканалу "1+1" та завидний холостяк. Дізнайтеся, чому досі красень-ведучий не оженився.

Єгору Гордєєву 31 рік. Він успішний ведучий, який встиг попрацювати на багатьох українських каналах, а також попрактикуватися на російському. Крім цього, шоумен займається продюсуванням.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Відомим Єгор став завдяки роботі на телеканалі “1+1”. Він влаштувався туди у 2013 році і був ведучим ранкових новин. Та через деякий час така робота йому набридла і хлопець переїхав до Праги. Там він жив і працював, але засумував за Батьківщиною та повернувся назад. У 2017 році його взяли на роль ведучого ранкового шоу “Сніданок з 1+1”.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Строгий та елегантний образ, який Єгору створили стилісти, за словами шоумена не дуже йому до душі. Чоловік надає перевагу драйву у своєму житті. Попри кар’єру, популярність та медійність, Гордєєв ще досі не зміг знайти свою половинку.

Єгор каже, що йому досі важко визначитися, який тип дівчат йому до вподоби. Та однозначно шоумен знає, що потрібна жінка з почуттям гумору.

Як холостякується Єгору Гордєєву?

Цікаво, що живе шоумен не сам, а з домашнім улюбленцем. У його квартирі тривалий час був ремонт. Житло невелике, зате своє і дуже затишне.

Собі зробив шоумен невелику кухню, адже багато сам не любить готувати. Проте, у нього є кавова машина, адже Єгор обожнює каву.

Квартира Єгора Гордєєва

Усі речі, костюми для ефірів зберігаються у великій шафі-купе. Ще одна цікава деталь помешкання Єгора – вихід на терасу. Там він часто десирує свого собаку.

Квартира Єгора Гордєєва

Схожі статті