Як виглядає свекруха Тіни Кароль? Вдова, яка багато років тому втратила єдиного сина, але не віру в краще

Свекруха Тіни Кароль не з чуток знає, що це таке — втратити чоловіка.

Стосунки Тіни Кароль та її свекрухи Раїси Петрівни, як майже і в кожної іншої жінки с матерями їхніх обранців, складалися відверто важко. Мама Євгена Огіра сконцентрувала свою увагу на недоліках невістки та дуже хвилювалася на рахунок якості приготовленої неб їжі. Родина мала бути міцною, а люди, які породичалися мали бути зв’язані все життя.

Дві вдови

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Так і сталося, але зовсім не таким чином, як очікувала поп-діва. У 2013 році Євген Огір покинув цей світ через рак шлунку, залишивши дружину та сина. Через чотири неділі помер його батько.

З тих пір Раіса Петрівна кардинально змінила своє ставлення до невістки і почала піклуватися про неї. Однак, з часом їхні шляхи остаточно розійшлися і вони бачаться лише через Веніаміна. На кладовище жінки приходять поодинці: мама покійного з букетом квітів, поп-діва з цілим кортежем.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і Євген Огір

Повідомляється, що зараз Раїса Петрівна Огір виглядає добре — дуже акуратно та доглянутого.

Нагадуємо, що Євген Огір довгий час лікувався за кордоном. Продюсер до останнього вів боротьбу за своє життя, а коли наважився піти з нього, попросив дружину поїхати на концерт. Новина про його кончину сколихнула весь шоу-бізнес. З тих пір Тіна Кароль не пов’язала своє життя з жодним чоловіком, а своєму єдиному коханню присвятила безліч пісень, які стали справжніми хітами. Також варто відмітити, що на антураж на кладовищі поп-діва витратила шалені гроші — майже 3 тисячі доларів. Могила Євгена Огіра добре виділяється на фоні інших.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.