Молода дружина Віктора Павліка Репяхова залишила дитину і поїхала геть: що може бути важливіше за малюка?

Катя Репяхова здивувала користувачів мережі неочікуваним рішенням.

Катя Репяхова — дуже активна мама. Дівчина встигає виконувати роль невтомної блогерки, концертного директора, дружини та мами місячного малюка. Зіркова обраниця постійно показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як їй вдається поєднувати усі ці речі. Її чоловік Віктор Франкович, здається, дуже задоволений, що життя йде минулим руслом, і ніяк не змінилося, за винятком того, що в нього з’явився спадкоємець.

Покинула Михасика та поїхала

Нещодавно Катя Репяхова сповістила підписників у своєму мікроблогу про те, що збирає валізи. Спершу здалося, що мова йде про відпочинок, але виявилося все зовсім по-іншому.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової.

Катя спакувала речі Михасика, щоб він відправився до її мами. А вони з чоловіком Віктором Франковичем мали поїхати на його концерт. Адже зіркове подружжя продовжує працювати, не дивлячись ні на що. Здається, що новоспеченій бабусі такий розвиток подій лише до вподоби. Потім Катя показала, що вони вдало завершили усі справи по підготовці до роботи, і насолоджуються концертом.

Нагадуємо, що пара одружилися рік тому. Катя Репяхова та Віктор Павлік знаходилися у стосунках два роки, але не мали можливості побратися через хворобу його сина Павла, який у кінці кінців помер від саркоми. Між коханкою та дружиною співака неодноразово ставалися публічні конфлікти, адже Репяхова не могла тримати язик за зубами, а Лариса знаходилася на емоціях через обставини, у яких змусило перебувати її життя. Саме тому пара перенесла святкування весілля на цей рік, і скоріш за все Катя одягне весільну сукню у листопаді.

Схожі статті