Як виглядає дівчина, яку Дан Балан не може забути? Покинула співака і назавжди розбила його серце

Хто та таємнича дівчина, яка досі залишається у серці співака?

Дан Балан завжди мав успіх у жінок. З самого початку своєї кар’єри він збирав захоплені погляди фанаток та був бажаним чоловіком для багатьох слухачок. Втім, його особисте життя виявилося доволі заплутаним. Дан був одружений, але лише один раз і доволі невдало. Через безкінечні гастролі та нахабність фанаток його дружина, Елла Крупеніна, дуже ревнувала і влаштовувала безкінечні скандали обранцю. Врешті-решт пара вирішила розійтися. Згодом поширилися чутки про те, що дівчина намагалася покінчити з життям. Втім, наскільки правдиві були плітки важко сказати.

Перше кохання і розбите серце

Дан Балан
Дан Балан

Поглянувши на Дана Балана неможливо сказати, що він м’якосердечний. Співак складає враження мачо, який сам вирішує, коли починати любовний роман, і коли його закінчувати. Відомо, що його життя насичене інтрижками.  Втім, у житті артиста були доволі романтичні та пам’ятні моменти.

Дан Балан якось розповідав, що його справжнє кохання він зустрів, коли йому було лише 16 років. В нього розгорівся бурхливий літній роман з однокласницею. Сталося це, коли вони разом поїхали на море у Румунію. Тоді й відбувся перший обмін зізнаннями у коханні. Роман продовжувався усі канікули, але, на жаль, закоханим довелося прощатися через те, що співакові було необхідно їхати в Ізраїль.

Дан Балан
Дан Балан

Співак досі згадує про дівчину з вогнем і сумом в очах. Однак, ні імені та ніяких інших даних про колишню обраницю співака невідомо.Тим паче невідомо, як дівчина виглядає зараз. Хто зна, можливо вони досі спілкуються і обмінюються повідомленнями, поки фанати підозрюють його у романі з Кароль.

Схожі статті