Ксенія Мішина публічно засміяла Еллерта за бурхливе минуле: з таким Олександром акторка б не зустрічалася

Ксенія Мішина починає переймати звички Еллерта і вівсю жартує над коханим.

Олександр Еллерт та його екс-холостякчка Ксенія Мішина будують стосунки на гуморі. Професійні таланти Олександра допомагають йому врівноважити Ксенію та знайти компроміс. Завжди серйозна акторка тепер переймає якості свого обранця і час від часу глузує над ним у власному мікроблогу в Instagram. Так сталося і в цей раз. Ексклюзивна фотографія гумориста потрапила у мережу саме завдяки його коханій, яка не впустила можливості засміяти його.

Олександр Еллерт у юності

Ксеня Мішина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію Олександра Еллерта, яка була зроблена у далекому 2006 році. Гуморист постав у доволі незвичному амплуа.

Олександр Еллерт у 2006 році. Скріншот сторінки Ксенії Мішиної.

Асиметрична зачіска (коротка з одного боку і довга з іншого) зробила з Еллерта справжню зірку. Авторка запитала у підписників, чи насправді вони знають щось про моду, глузуючи зі свого обранця. Здається, що Еллерт створив свою жінку по своїй подобі. Варто відмітити, що такий стиль спілкування вони підтримують і намагаються поширити в маси. Мовляв, гумор допомагає їм впоратися зі скандалами та виром емоцій.

Нагадуємо, що близько двох місяців тому мережою поширилися чутки, що Ксенія Мішина покинула Олександра Еллерта. Акторка поїхала на зйомки у Хорватію, відписалася від коханого, видалила всі спільні фотографії і відмовчувалася. На всі запитання фанатів, пара відповідала ігнором. Згодом Ксенія та Олександр таке завітали до студії Григорія Решетника, де розповіли що в них все в порядку, але наявність сварки не заперечували.

Схожі статті