Чому Анастасія Приходько не може пробачити колишнього друга Віталія Козловського? Образа, яка триває роками

Віталій Козловський сильно образив співачку, за що вона досі не може пробачити його.

Анастасія Приходько прославилася, як прямолінійна, складна людина, яка може постояти за себе та дати відсіч будь-якій нахабі. Тому доволі дивно, що її колишній друг, відомий український виконавець Віталій Козловський дозволив собі по відношенню до неї настільки образливий вчинок.

Віталій Козловський образив Анастасію Приходько

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Нещодавно співачка завітала на інтерв’ю до студії Люкс ФМ у гості до знаменитого ведучого Слави Дьоміна, з яким і обговорила ситуацію зі співаком. Журналіст поцікавився у Анастасії, що ж стало причиною розладу між та її давнім кращим другом.

Артистка чесно розповіла, що образилася на нього через те, що він сказав про неї в інтерв’ю багато років тому. Так, виявилося, що Віталій дозволив собі описати Приходько, як “жінку, у якої проблеми з головою”. Після цього дружба артистів припинилася. Анастасія досі не розуміє, як людина може говорити таке про друга, до того ж публічно.

Варто відмітити, що Приходько — не єдина з ким у співака не склалися стосунки через його поведінку. Наприклад, з колишньою нареченою Раміною Есхакзай він досі особисто не спілкується. Колись пара посварилася через його зраду з асистенткою. Ще більш скандальні щоб сваркою було непорозуміння з Ігорем Кондратюком, який досі не хоче про нього нічого чути. Продюсер зробив усе, щоб вигнати Віталія Козловського з шоу-бізнесу, але план потерпів фіаско. З Наталкою Могилевською співак також припинив спілкуватися, але на відміну від колег, артистка не вивертає брудну білизну та мовчить.

Схожі статті