У МакSим гниють легені: що кажуть лікарі про стан співачки, яка вже майже місяць лежить у комі

Надії фанатів на щасливий фінал хвороби співачки тануть на очах.

В середині червня 38-річна співачка Макsим потрапила в лікарню з підозрою на коронавірус. Артистка була госпіталізована одразу після концерту, на якому вона виступала з температурою тіла 39 градусів. Згодом з’ясувалося, що частина її колективу була уражена коронавірусом.

Але тести співачки його не показали, проте було уражено 75% легких. Були виявлені антитіла до COVID-19. Артистку підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ), а потім і до ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксігенаціянасищенія крові – для насичення киснем при важкій гострій дихальної недостатності). Потім Макsим і зовсім занурили в медикаментозний сон.

Легені співачки гниють

МакSим
МакSим (Марина Амбросімова)

Повідомляється, що співачці МакSим різко стало гірше. Минулого тижня її стан почав потроху поліпшуватися, проте 11 липня аналізи показали у неї сильний гнійно-запальний процес в легенях, почався сепсис. Про це “Комсомольскій правді”розповіла подруга Макsим.

“Марина знову в критичному стані. Вона зараз знаходиться в медикаментозному сні, підключена до ШВЛ і ЕКМО. Лікарі зробили Марині свіже КТ і аналіз крові, обстеження показало, що в її легенях найсильніший гнійно-запальний процес. Судячи з усього, почався сепсис. Лікарі роблять все можливе, щоб полегшити її стан”, – повідомила приятелька співачки.

Варто відмітити, що під час візиту священника артистка навіть прийшла до тями, але, на превеликий жаль, за хорошими новинами послідували погані. На лікування зірки витрачаються великі гроші, а фанати підтримують співачку, як можуть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.