Ірина Білик розлучилася, але досі ностальгує по чоловіку: показала рідкісні романтичні кадри з Ахмадовим

В інтерв'ю Маші Єфросиніної Ірина Білик розповіла, що розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Та, схоже, забути його все ніяк не може.

Ірина Білик була щаслива у шлюбі з фотографом азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Познайомилася пара у 2011 році, але вже зараз стосунки не пройшли випробування відстанню (Аслан живе у Москві). Співачка сама стала ініціаторкою розлучення.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

У подружжя є син, якого назвали загадковим східним ім’ям Табріз. Хлопчик, хоч і народився не без допомоги сурогатної матері, дуже схожий на своїх батьків. Після розлучення він лишився з Іриною у Києві. З батьком і раніше бачився нерегулярно через велику відстань між містами.

Ірина Білик і Табріз Ахмадов

Чому Ірина Білик не може забути свого чоловіка?

Хоча для Ірини Білик цей шлюб є вже 5-м, вона зізнавалася у програмі “Мій секрет” з Машею Єфросиніною, що дуже кохає Аслана і відчуває, що і він до неї небайдужий. Та жити родиною на відстані вона вже не може. Обранець рік не міг приїхати до рідних.

Втім, на своїй сторінці в Інстаграмі, українська Примадонна опублікувала відеокліп, де знявся її чоловік.

“Я твоя маленька дівчинка у шикарному авто”, – звучать слова у пісні.

Пара зняла дуже чуттєвий та романтичний відеоряд.

Аслан Ахмадов у кліпі Білик

Співачка не стала розповідати, чому опублікувала таку роботу на свою сторінку.

Нагадаємо, що у минулому в Ірини Білик шлюби з Юрієм Нікітіним, Андрієм Оверчуком (з яким у неї є син Гліб), Дмитром Коляденком, Дмитром Дікусаром. Чи підтримує співачка зв’язок з колишніми – не відомо.

Схожі статті