Що трапилося зі свекром Тіни Кароль: немолодий чоловік “згорів” за 40 днів після кончини Євгена Огіра

Тіна Кароль пережила велике горе - у 27-річному віці поховала чоловіка. Та біда не приходить сама: через 40 днів не стало її свекра.

Тіна Кароль мужньо трималася весь час, коли лікувала Євгена Огіра. Вона відмовлялася вірити лікарям у те, що її коханий – безнадійно хворий. Зірка старалася зарадити горю, але дива не сталося, від раку шлунку чоловік пішов з життя.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Не стало Євгена 28 квітня. Одні похорони пройшли, а через 40 днів стало відомо, що треба готуватися до нових: помер свекор Тіни Кароль.

Як виглядав свекор поп-діви?

Батько Євгена Огіра вів непублічне життя. Чоловіка звали Валерій і відомо, що ще задовго до смерті сина він, разом з дружиною, перебрався у приватний будинок близько Київського моря.

Прижиттєві фото родини Євгена збереглися у Тіни Кароль. Коли вона поховала рідних, то біля могил поставила фото молодого свекра і один з останніх портретів коханого. Чомусь вирішила обрати світлину, де чоловік вже вихудів від хвороби.

Ось так виглядала могила Євгена Огіра у 2014 році. 

Батько і син тепер лежать поруч на Берковецькому кладовищі біля собору Петра і Павла.

Причину смерті Валерія Огіра родина не розкриває. Раніше було відомо, що чоловік страждав від хвороби суглобів і дуже переживав через смерть сина. Окрім Тіни на могили до Євгена та Валерія ходить її свекруха Раїса Петрівна.

Жінку бачили з букетом гвоздик та великодніми пасками. Щоправда, очевидці бачили, що Тіна відвідує рідних без пані Раїси. Кароль приїздила на цвинтар у супроводі брата і кортежу охорони.

Схожі статті