Вагітна від “холостяка” Дар’я Квіткова народила: як виглядає малюк та яке ім’я подарували немовляті

В українській блогосфері - подія: Дар'я Квіткова стала мамою. Дізнайтеся, через що довелося пройти цій зірці, аби пестити на руках маля.

Дар’ї Квітковій виповнилося лише 23 роки, а вона вже стала мамою. Тривалий час вона відмовляла собі у розвагах і навіть День народження не стала відзначати – все, щоб зберігти здоровим малюка.

Сьогодні, 13 липня о 9.51 ранку вона стала мамою. Народився синочок.

Родина не боїться забобонів і одразу показала свого новонародженого прихильникам.

Зірка “Холостяка” радісно поділилася новиною про те, що дитина народилася здоровою. Вага – майже 4 кіло, а сам видався аж 56 сантиметрів зростом. Малюк поїде у заміський будинок Дар’ї та Нікіти, у який власне самі батьки переїхали нещодавно.

В Інстаграмі блогерка скаржилася на те, що все тіло болить, постійно мучать перейми. На останніх тижнях їй було дуже важко рухатися та ходити. До речі, 30 червня Квіткова вже їхала до пологового. У дівчини почалися хибні перейми.

Після того, як малюк народився, Дар’я написала, що всі мами – герої.

Цікаво, що дитина була настільки довгоочікувана та бажана, що її перші хвилини життя вирішили вже зняти на камеру. Квіткова з чоловіком запросила спеціального фотографа, який робить зйомку пар у пологовому.

Щасливий же батько також опублікував перші світлини сина у свій Інстаграм. Добринін посміхається і не може стримати емоцій, а малюк, видно, що плаче. Ще пак! Такий стрес пережила крихітка!

“Наш малюк, наш богатир!
13.07.2021- кращий день в моєму житті”, – написав Нікіта.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.