Душевний біль, що ніколи не вщухає: Василь Вірастюк, Софія Ротару та інші зірки, які поховали своїх коханих

За білосніжними посмішками та обкладинками глянців приховується біль, винести який здатен не кожен.

Софія Ротару

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

У 2001 році Софія Михайлівна втратила єдиного чоловіка, за яким була заміжня усе своє життя. Разом з Анатолієм вони працювали, жили, відпочивали та творили. У шлюбі народився лише один хлопчик Руслан — який назвав своїх дітей у честь батьків. Навіть зараз онучка Софії Михайлівни каже, що у родини високі сімейні стандарти, тому вона хоче вийти заміж як її бабуся.

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк. Фото взято на просторах мережі.

Свою першу дружину Василь Вірастюк втратив під час відпочинку на горнолижному курорті. Жінку накрило лавиною. Спортсмен намагався почати життя спочатку та одружився вдруге. Втім, доля не дала йому можливості насолодитися сімейним життям: його друга дружина потрапила в автомобільну катастрофу і впродовж довгих років залишалася інвалідом.

Тіна Кароль

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Про драматичне минуле поп-діви Тіни Кароль знає уся країна. Співачка втратила коханого чоловіка через рак шлунку. У пари залишився єдиний спільний син Веніамін, який допомагав співачці триматися за життя і не здаватися. Завдяки цій драмі народилося багато хороших пісень.

Ірина Круг

Ірина та Олександр Круг

Ірина Круг була врятовано своїм чоловіком Михайлом під час озброєного нападу на них у власному будинку. Її чоловік навіть посміхався, коли відправився на операцію. Втім, звідти він вже не повернувся. Родину намагалися просто пограбувати, але зараз мережу гуляє без чуток, що ціллю бандитів будо залякати співака. Ірина досі не може повірити, що її коханий помер. Через 20 років вона все одно згадує про нього і сумує.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.