“Чоловіки працюють, дівчата підтримують морально”: поки Віктор Павлік заробляє гроші, Репяхова їх витрачає

Поки відомий український артист Віктор Павлік працює на сцені, аби заробити копійку для родини, його кохана дружина розважається зі своєю кумою.

Один із найвідоміших українських співаків Віктор Павлік вже багато років радує своїх шанувальників проникливими піснями та живими виступами. Його концерти завжди наповнені емоціями та щирістю. Звісно, його дружина Катерина Репяхова, як концертний директор не може пропускати виступи артиста.

Проте, блогерка не завжди оточує увагою коханого, іноді вона дозволяє собі відпочити та провести час з рідними людьми. Цього разу, поруч з Катею опинилася її кума, тож дівчатка вирішили трохи розважитися. Як це відбувалася, Репяхова показала у своєму Instagram.

“Коли кума зі мною на роботі, робота стає ще більш кайфовою”, – зізналася блогерка.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші
Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Поки її коханий запалював на сцені, Катерина з кумасею вирішили почастувати себе делікатесами. Жінки відправилися до шатра з ласощами та замовили собі устриць. Звісно, цей морепродукт до вподоби не всім, через свій специфічний смак, але судячи з усього, дівчатам подобається. Для перекусу, вони обрали гримерну, де пожартували з того, що чоловіки працюють, а вони виражають їм моральну підтримку за кулісами.

“А що ми, ми нормальні. Чоловіки працюють, дівчата підтримують морально. Ми морально підтримуємо наших чоловіків”, – посміхаючись говорить на камеру Репяхова.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші
Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Проте, устриць жінкам здалось замало, тож вони вирішили піти на “друге коло” та поласувати ще й мідіями. Виглядають вони до речі, досить непогано, видно, що приготовані з якимось вершковим соусом.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші
Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Таким чином, Репяхова довела, що роботу та розваги можна поєднувати. Що більше, це потрібно робити. Інколи наш організм потребує відпочинку, тому варто до нього прислухатися. Навіть якщо здається, що зараз це невчасно.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?