Анастасія Приходько наважилася на відвертість: зірка розповіла чесно про стосунки з Костянтином Меладзе

Анастасія Приходько після зізнання Ані Лорак не стала розповідати про свої стосунки з братами Меладзе. Про скандал почали забувати, але Настя повідала історію.

Анастасія Приходько тривалий час співпрацювала з братами Меладзе. З Костянтином створювалися композиції, а з Валерієм записала спільний хіт.

Анастасія Приходько виконує хіт з Валерієм Меладзе

Коли після того, як на програмі “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим Ані Лорак розповіла про те, що Костянтин пропонував їй розширити спектр стосунків, Приходько вирішила не засуджували Меладзе.

Ані Лорак була абсолютно щира перед камерами.

Та виявляється, для Насті взаємини з Костянтином Меладзе все ще лишаються болючою темою. У програмі “Слава+” співачка привідкрила завісу.

Зірка наголосила, що Євробачення, яке вона пройшла з Костянтином Меладзе, для неї стало справжнім пеклом. Та всім своїм болем артистка все одно не готова ділитися:

“Я розповім, коли я вже буду в похилому віці. Тому що зараз це все розцінять як хайп. А ось коли всі зрозуміють, що ні піаритися, ні хайпувати я не хочу, тоді усвідомлять, що сказане — правда. Мені було дуже боляче і дуже прикро… Це болюча для мене тема”, — заявила співачка.

Нагадаємо, що окрім Ані Лорак заявила про харасмент з боку Костянтина Меладзе ще й Оля Полякова. Співачка підтримала свою колегу та щиро сказала, що вірить кожному слову поп-діви, адже і сама ледь не опинилася у схожій ситуації.

Зазначимо, що й інші учасниці гурту ВІА “Гра” розповідали, що умови роботи у колективі райськими назвати не можна було ні тоді, ні зараз.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.